A Bayern elengedheti Shaqirit

Franz Beckenbauer úgy véli, a Bayern München januárban elengedheti Xherdan Shaqirit, akiért Premier League-ben szereplõ klubok is érdeklõdnek.


A svájci játékos ebben a szezonban csupán három bajnokin szerepelt a kezdõcsapatban, hiszen a bajor klubnál inkább Franck Ribéry-t és Arjen Robbent preferálja a menedzser.

 

Ugyanez volt a helyzet Shaqiri müncheni pályafutása eddig részében is és már nyáron is lehetett arról olvasni, hogy a 23 éves játékos távozna a németektõl, ám végül sikerült meggyõzni õt. Azonban helyzete nem javult és Beckenbauer elismerte, a Basel egykori csillaga januárban valószínûleg távozik.

 

 

Ez a hír licitháborút robbanthat ki Premier League klubok között, hiszen a Liverpoollal és a Manchester Uniteddel is szóba hozták már a svájcit korábban.

 

"A Bayern már jelet küldött és jelezte felé, hogy télen valószínûleg távozhat" - mondta Beckenbauer. "Ami engem illet, olyan játékosokat akarok, akik velünk szeretnének maradni és ha valaki nem akar itt maradni, akkor az a megfelelõ, ha más klubhoz megy."

 

"Nagy kár, mert nagy tehetségnek tartom."

 


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!