Valencia boldogan játszana bárhol

Antonio Valencia bármelyik poszton szívesen szerepelne, csak enyhíteni tudjon a Manchester United sérülési válság okozta problémáin.


Az ecuadori válogatott legutóbb például, szárnyvédõként segítette csapatát az Arsenal felett aratott 2-1-es gyõzelem során, míg az elõzõ játék alakalmával a jobb hátsó poszton számolt vele trénere. Valencia már máskor is bizonyította sokoldalúságát, mely most különösen nagy értékkel bír a Vörös Ördögök háza táján. A 29 éves szélsõ a United Review-nak adott interjút a Premier League következõ fordulója elõtt.

 
"A menedzser dönt, hogy kinek hol kell játszania és én bárhol szívesen szerepelek. Mindegy, hogy hol van rám szükség, megpróbálom a maximumot nyújtani."
 
 
 
"A helyettesítések miatt nagyon erõsen kell koncentrálnunk végig a 90 perc alatt. Nem engedhetünk meg semmilyen hibát, különösen a védõ pozícióban, mert az könnyen góllal bosszulhatja meg magát."
 
Majd így folytatta: "Eddig nagyon elkerült bennünket a szerencse, de reméljük most már visszatérnek a srácok, és a szezon második felében sikerül megszilárdítani a helyünket az elsõ három, vagy négy csapat között."
 
Valencia 200. szereplése elõtt áll a Manchester United színeiben a szombati Hull City elleni találkozó alkalmával, ahol egykori menedzsere, egyben az ex-Vörös Ördög Steve Bruce csapatával nézhet majd szembe.
 
"Õ egy nagyszerû ember és egy kemény kezû menedzser" - mondta Valencia.
 
"Volt szerencsém az irányítása alatt játszani a Wigannél, és nagyon hálás vagyok mindenért, amit értem tett, de most remélem, mi leszünk a jobbak és újabb három ponttal gazdagodunk szombaton."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!