Herrera: Szerencsénk van Falcaoval

Ander Herrera csapattársa, Radamel Falcao hozzáállását dicsérte, és hiszi, hogy a kolumbiai csatár bizonyítani fogja, kulcsfontosságú szereplõje tud lenni idén Louis van Gaal együttesének.


A Vörös Ördögök másik középpályása, Anderson segítségével Herrera tovább növelte annak jelentõségét, hogy Falcao ezen a héten újra edzésbe állhatott, miután kéz-a-kézben hozták a hét elején a dél-amerikai támadót az Aon Training Complex edzõpályájára.

 

Miután az Athletic Bilbao és az Atletico Madrid összecsapásain már teljességgel megbizonyosodhatott Falcao képességeirõl, Herrera úgy érzi, Falcao, aki a Hull City elleni bajnokin már a kispadon kaphatott szerepet sérülése után, képességeit kombinálva lehetetlen nem ismerõ hozzáállásával hihetetlen hatást érhet el az Old Traffordon.

 

"A szurkolók imádját Falcao-t, mert minden labdáért úgy harcol, mintha az lenne az élete utolsó labdája, amit elérhet" - kezdte a spanyol középpályás 28 éves csapattársa méltatását az MUTV-nek.

 

"Ez az õ egyik legfõbb jellemzõje. Szerencsések vagyunk, hogy Falcao köztünk van, és biztos vagyok benne, nagyon fontos játékosunk lesz, ezt pedig szerintem a Manchester United szurkolói is pontosan tudják."

 

"Ha egy játékos megsérül, az nagyon szomorú pillanat számára. Nagyon jól ismerem Falcao-t. Még Spanyolországból, ahol nagyon jól játszott. Az Atletico Madrid megnyerte a Spanyol Kupát a Real Madrid ellen, és õ lett a döntõ legértékesebb játékosa, éppen ezért szeretnénk minél elõbb a pályán látni közöttünk Falcao-t. Anderson és én megpróbáltuk minél boldogabbá varázsolni a visszatérés pillanatát számára. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család - ugyanazok a célokat szeretnénk elérni, ebbõl pedig mindenkinek ki kell vennie a részét."

 

 

 

Egy másik United játékos, akit Herrera dicsérõ szavaival elárasztott, honfitársa, David de Gea volt, aki szerinte posztja legnagyobbjai közé emelkedhet hamarosan. A csapat utolsó embere ebben a szezonban is már számos alkalommal megmentette csapatát a legkiélezettebb pillanatokban, amelyek közül a legemlékezetesebb az Everton ellen bemutatott akrobatikus mutatványa volt, amellyel sikerült otthon tartania csapatának mindhárom bajnoki pontot.

 

"Fantasztikus volt, és 24 éves korára a világ egyik legjobbja" - tette hozzá barátjával kapcsolatban Herrera.

 

"Szeretné hozzásegíteni a csapatot, hogy az élen végezzen, ahogy én is, és ahogy mindenki más a csapatból. Úgy érezzük, õ lehet az egyik, ha nem a legjobb kapus a világon."

 

A múlt heti, Arsenal ellen aratott értékes 2-1-es gyõzelemmel a Manchester United jelenleg a negyedik helyet foglalhatja el a Premier League-ben - ezt a pozíciót pedig Herrera mindenképpen szeretné, ha megõriznék a szezon hátralévõ részére is.

 

"Be kell jutnunk a Bajnokok Ligájába. Ott akarok játszani a Uniteddel a következõ szezonban."

 

"Minden sorozatot megakarunk nyerni, amelyben elindulunk, és ha sikerül kvalifikálnunk magunkat, akkor a Bajnokok Ligájában sem lesz ez másként. Mindannyiunknak nagyon keményen kell dolgozni ennek eléréséhez. Ha elakarsz érni egy közös célt, ahhoz mindenkinek együtt kell dolgoznia, nem csak a pályán lévõ 11 játékosnak, hanem az egész keretnek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!