Smalling áldja a goal-line technológiát

Chris Smalling elégedett, hogy a fejlett technológia igazolta a Hull City ellen szerzett találatát.


A  Tigersek kapusa, Allan McGregor ugyan megfogta Smalling lövését, de mindez a gólvonalon belül történt. A goal-line technológia segítségével a játékvezetõ, Anthony Taylor helyesen tudta megítélni a helyzetet, bár még maga a védõ sem volt biztos abban, hogy betalált.

 
"Nem voltam teljesen biztos, hogy sikerült gólt szereznem" - vallotta be Smalling a mérkõzés után.
 
"De szerencsére a modern technológia a segítségünkre volt."
 
A Vörös Ördögök sorozatban harmadik gyõzelme egy magabiztos, háromgólos eredményt hozott, mellyel Louis van Gaal is maximálisan elégedett volt.
 
 
"A menedzser szerint a szezon legjobb teljesítményét nyújtottuk, amit az Arsenal elleni gyõzelmünk alapozott meg. Akkor is gyõztünk, bár nem játszottunk jól, de ezúttal sikerült tökéletesen teljesítenünk az edzõ utasításait. Csak így kell folytatnunk tovább, és kedden újabb három pontot szerezhetünk."
 
A United állandó változtatásokra kényszerül a sérült játékosok miatt, de most már a mérkõzések közben is kényszermegoldásokat kell alkalmazniuk. Angel Di Maria korai sérülése miatt Ander Herrera váltotta a szélsõt, de ezzel a kényszerû cserével a Vörös Ördögök nem szenvedtek hátrányt, ugyanis a spanyol remekül oldotta meg feladatát.
 
"Hihetetlenül szerencsétlenek vagyunk sérülések terén, de nagyon jó a csapatösszetartás, és Ander fantasztikus volt, sikerült tempóban maradnunk a cserét követõen is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!