Carrick: Eljött a bizonyítás ideje

A Manchester United középpályása, Michael Carrick reméli, a Vörös Ördögök nemrég szerzett lendületüket folytatni tudják az elõttük álló sûrû, ünnepi idõszakban is, kezdve a holnapi, Stoke City elleni bajnokival.


Az angol válogatott játékos, aki kulcsszerepet vállalt a csapat hétvégi, Hull City elleni 3-0-s magabiztos sikerében is, arra biztatja csapattársait, építsenek sorozatban aratott három gyõzelmükre, amelyek közül különösen az utolsó igencsak meggyõzte arról, hogy jó úton haladnak.

 

"Jó teljesítmény, és nagyszerû gyõzelem volt" - kezdte Carrick az MUTV-nek.

 

"A kezdetektõl fogva irányítottuk a mérkõzést, és helyenként igazán szép futballt mutattunk be. Remélhetõleg kedden többé-kevésbé ugyanez lesz a helyzet."

 

A United 16-os számú játékosa emellett arról is beszélt a klub hivatalos TV-csatornájának, hogy reményei szerint Louis van Gaal mostantól már egy nagyjából állandó kezdõ tizeneggyel léphet pályára a rengeteg sérülést követõen, amely a szezon elején egy eléggé akadozó gépezetet idezett elõ a csapatnál.

 

 

"A szezonbeli hullámvölgyeinket az okozta, hogy túl sokszor kellett változtatnunk a csapaton, és nem volt egy folyamatosan együtt játszó, és összeszokó kezdõnk" - tette hozzá Carrick.

 

"Remélhetõleg ez mostanra változik, és külön jónak tartom, hogy ilyen gyorsan jön számunkra a következõ mérkõzés, mert így továbbra is lendületben maradhatunk."

 

"Bizonyos szempontból elég furcsa volt számomra, hogy nem kell hétközi meccseket játszanunk, ahhoz képest, hogy mit szoktam meg korábban, de ez olyan dolog, amivel már megbarátkoztunk. Remek produkció és kiváló játékunk volt a Hull City ellen, de az a mérkõzés már a múlté, most már csak a keddi összecsapásra szabad koncentrálnunk."

 

Az egykori Tottenham-játékos emellett kiemelte még csapattársát, Robin van Persie-t is, miután a holland támadó góllal és gólpasszal válaszolt a Tigrisek ellen az õt mostanság egyre többet kritizáló sajtónak.

 

"Nem volt kis gól! Pedig inkább csak fél-lehetõségnek mondanám azt a helyzetet, de nagyszerûen helyzetbe került és a felsõbe zúdította!"

 

"Nagyszerû, amikor a fiúk a kapu elõtt rengeteg helyzetet dolgoznak ki, és gólokat is szereznek. Ha sikerül folyamatosan ugyanúgy játszanunk, mint tettük azt szombaton, akkor nagy veszélyként tekinthetnek majd ránk az ellenfelek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!