Defour újra megsérült

A sport.co.uk honlap értesülései szerint a Standard Liege középpályása, Steven Defour a januári átigazolási idõszakban egészen biztosan nem hagyja el a belga klubot, mivel kiújult korábbi sérülése miatt.


Az irányítóért a várakozások szerint a Manchester United és a Liverpool harcolt volna, de a játékos ügynöke megerõsítette, hogy a 22 éves középpályás a nyár elõtt már nem fog távozni jelenlegi munkaadójától.
 

„Attól tartok, hogy ebben az átigazolási idõszakban már nem megy sehova, mert márciusig kidõlt.” – mondta Paul Stefani.
 

„Még mindig érdeklõdnek iránta, de a sérülése miatt nem lesz üzlet nyár elõtt. Ez nem olyan komoly sérülés, körülbelül két hónapon belül újra edzhet.”

 


 

Defour volt a belga bajnokság legértékesebb játékosa 2008-ban, de a 2009. szeptemberében elszenvedett lábtörése visszavetette a fejlõdését, és jelenlegi sérülése kérdésessé tette a Premier League klubok számára, hogy elég erõs-e az angol bajnokság iramához.
 

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson régóta követi a játékos pályafutását, súlyos sérülését követõen levélben kívánt gyors felépülést Defournak és megígérte, továbbra is figyelni fogja karrierjét. A belga meg is hálálta a bizalmat, és visszatérése után kiváló formát mutatott, amely a United mellett a Liverpool érdeklõdését is felkeltette, de a két csapatnak várnia kell nyárig az ajánlatokkal.
 

sport.co.uk


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!