Herrera élvezte a 10-es szerepkört

Ander Herrera a ManUtd.com-nak adott exkluzív interjú keretein belül beszélt a United magabiztos, 3-0-s gyõzelmérõl, továbbá megköszönte a szurkolók szavazatait, mellyel õ lett a mérkõzés legjobbja...


Gratulálok a díjhoz, fõleg, hogy csereként szálltál be a játékba, ez egy nagyon szép eredmény...

Nagyon boldog vagyok, és hálás a szurkolóknak, mert tudom, hogy õk már rengeteg fantasztikus futballistát láthattak az Old Traffordon, és hogy ezek után most rám esett a választásuk nagyon megtisztelõ számomra. Nem tudok mást mondani csak hogy: nagyon szépen köszönöm. Igyekezni fogok továbbra is és mindent megteszek, hogy segíteni tudjam a csapatom.
 
Angel Di Mariát kellett helyettesítened, hogy tetszett azon a poszton?
Jó volt a 10-es pozícióban játszani, mert sokkal nagyobb szabadságot ad, több lehetõséggel élhetek. Azt hiszem, ez volt a legjobb teljesítményünk ebben a szezonban, de tovább kell dolgoznunk, és sorban megnyernünk az elõttünk álló mérkõzéseket, mert most már az elsõ hely a cél.
 
Miért mondhatjuk, hogy az idei legjobb teljesítményetek volt a Hull elleni?
Mert megtartottuk a labdát, pontosabbak voltunk, uraltuk a játékot. Most sikerült a leginkább teljesítenünk, amit az edzõ kért tõlünk. 77 százalékos volt a labdabirtoklásunk, ez egy remek statisztika. Boldogok vagyunk, hogy sikerült ezt elérnünk.
 
A Stoke-ot csak egyetlen, késõi góllal gyõzte le a Liverpool a hétvégén - ez nem igazán arra utal, hogy könnyû lesz ellenük kedden...
Igen, én még soha nem láttam a Stoke-ot 4, vagy 5-0-ra veszíteni. Mindig nagyon keményen harcolnak, és az idei szezonban sokkal pontosabban játszanak. Nehéz meccs lesz az biztos, de mi leszünk otthon, és az Old Traffordon meg kell nyerni a mérkõzést!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!