Fellaini: Továbbra is keményen kell dolgoznunk

Marouane Fellaini hiszi, hogy a Manchester United képes folytatni veretlenségi sorozatát a Premier League-ben, és szorosan fel tudnak zárkózni az éllovasok mellé az ünnepi idõszak alatt.


A belga középpályás szerezte a United nyitó találatát a keddi 2-1-es, Stoke City felett aratott gyõzelem során, ami a Vörös Ördögök negyedik egymást követõ diadala volt az idei szezonban, és Fella szerint ez azt jelenti, hogy kezd beérni Louis van Gaal filozófiájának gyümölcse.

 

"Egyre jobban érik össze a csapat, az edzõ és az edzõi stáb" - kezdte a játékos.

 

"Értjük mi a menedzser filozófiája, és keményen kell dolgozunk továbbra is. Remek eredmény sorban négy gyõzelem, ezen az úton kell haladnunk, csak megnyerni a meccseket és bízni magunkban, ez nagyon fontos."

 

A United jelenleg negyedik a Premier League tabelláján továbbra is le van maradva a vezetõ Chelsea gárdájától. A Vörös Ördögök most arra összpontosítanak, hogy megõrizzék a Bajnokok Ligája szereplést jelentõ helyüket, de Fellaini szeretné beérni az élen álló csapatokat is, közöttük Jose Mourinho éllovas gárdáját.

 

"Igen, számítunk arra, hogy hibázni fognak" - vallotta be a középpályás.

 

"Most egy sûrû idõszak elõtt vagyunk, rengeteg mérkõzés vár minden csapatra, és majd a Boxing Day után derül ki, hányadán is állunk. Nekünk most az a dolgunk, hogy jól teljesítsünk, meg kell szereznünk a lehetõ legtöbb pontot olyan csapatok ellen is, akik elõrébb állnak a tabellán, mint például a Southampton, akikkel hétfõn játszunk."

 

Fellaini elsõ gólját szerezte meg az Old Traffordon a keddi gyõzelem során, mely második találata volt a Vörös Ördögök színeiben, és az októberi, West Brom elleni idegenbeli találata elõzött meg. A belga játékos boldog, hogy ebben a szezonban javítani tudott élességén.

 

 

"Ha sikerül gólt szerezned, az ad egy bizonyos önbizalmat a kapu elõtt" - magyarázta.

 

 

"A mostani találatom egy nagyszerû összjáték eredménye volt, ezért is van nagyobb jelentõsége. Megpróbálom a maximumot nyújtani minden mérkõzésen, és ez igen sok energiabedobással jár. Már néha érzem a fáradtság jeleit, de a pályán errõl teljesen megfeledkezem."

 

 

Fellaini beszélt a Steven Nzonzi gólját megelõzõ sérülésérõl is.

 

 

"Meghúzódott a nyakam, igen erõs fájdalmat éreztem, ezért maradtam a földön. Sajnálom, hogy emiatt gólt kaptunk."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!