Smalling állandó kezdõ szeretne lenni

A Manchester United középhátvédjének, Chris Smallingnak eltökélt szándéka, hogy elsõ számú választás legyen Louis van Gaal csapatában.


Az angol válogatott remekül teljesített a United keddi 2-1-es gyôzelme során, és úgy tûnik jól megértik egymást a pályán az idén nyáron érkezett Marcos Rojóval.

 

Smalling már túljutott a manchesteri derbin vétett hibája miatti csalódottságon és azt tervezi, hogy játékával fogja bizonyítani, a Vörös Ördögök kezdô tizenegyében van a helye.

 

"Remek érzés, hogy egyre többet szerepelhetek, így jobban tudok teljesíteni is" - magyarázta Chris.

 

"Elég régóta itt vagyok már, volt hogy rendszeresen játszottam, majd valamiért kevesebbet szerepelhettem, de most újra megkaptam az esélyt, a lehetô legjobban szeretnék teljesíteni, és ezzel megszilárdítani a helyem a kezdôben."

 

A United sorozatban negyedik mérkôzését nyerte a Premier League-ben, és a szakértôk is kíváncsian várják a folytatást Van Gaal remek formában játszó csapatától. Smalling azonban egyelôre csak rövid távon tervez.

 

"Az Arsenal feletti gyôzelem után a következô két mérkôzésen a hat pont begyûjtése volt a cél. Ez kipipálva. De most jön majd a neheze, két kemény ellenfél vár ránk a jövôhéten."

 

"Remek formában vagyunk, úgy gondolom a Southamptont is képesek leszünk legyôzni. Sikerült visszanyernünk az önbizalmunkat, erôsnek érezzük magunkat, úgyhogy azt hiszem megyünk és megnyerjük a meccset."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!