Ismét De Gea a hónap játékosa

A manutd.com szavazása alapján október után, novemberben ismét a Vörös Ördögök hálóõrét, David De Gea-t választották a szurkolók a hónap játékosának.


A spanyol portással nem elõször fordul elõ, hogy a szurkolók egymást követõ két hónapban is a csapat legjobbjának választják meg. Legutóbb 2013 februárjában és márciusában duplázott. Sõt, a csapat többi játékosát figyelembe véve De Gea böszkélkedhet 2011-es érkezése óta a legtöbb hónap játékosa címmel, szám szerint hétszer választották a legjobbnak.

 

Kiemelkedõ teljesítményt nyújtott a Manchester City és az Arsenal ellen, valamint kapuját nem tudták bevenni sem a Crystal Palace, sem a Hull City támadói sem és persze a hó eleji Stoke elleni mérkõzésen is pontokat mentett a mérkõzés végén a csapatnak.

 

David boldogan vette át díját az AON Training Complexben és hatalmas köszönetet mondott a szurkolóknak, akik szavaztak rá. A képzeletbeli dobogó második és harmadik fokára egyébként Wayne Rooney és Marouane Fellaini került.

 

 

Csapattársa, Juan Mata is csak elismerõen tudott szólni honfitársáról: "Hihetetlen teljesítményt nyújt folyamatosan. Emlékszem az Everton elleni találkozóra még októberben, õ nyerte emg nekünk a mérkõzést, hogy a City vagy az Arsenal elleni találkozókat már ne is említsem."

 

"Fantasztikus formában van, mindig készen áll, hiszen nagyszerû kapus. Az igazán nagy kapusok mindig ott vannak mikor szükség van rájuk és õ pontosan ilyen."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!