Young: A United önbizalma az egekben

A Southampton elleni idegenbeli mérkõzés egy igen komoly megmérettetés lesz a United számára, de Ashley Young továbbra is bizakodik, hogy sikeresen vehetik az akadályt, sõt biztos abban, hogy a zsinórban 4 megnyert meccs sikerei egyfajta pluszt adhat.


A Vörös Ördögöknek nagy lendületet adott, hogy egy hónap alatt legyõzték a Crystal Palace, az Arsenal, a Hull City, és a Stoke City csapatát. Újabb három pont megszerzése a Saint Mary’s-bõl azt jelentené, hogy Van Gaal fiai megelõznék a Szenteket, és feljönnének a tabella harmadik helyére. Young eltökélt szándéka, hogy öt meccsesre nyúljon a United gyõzelmi szériája.

 

 

"Amikor sorozatban nyersz mérkõzéseket, akkor az önbizalmad mindig az egekben jár" – mondta a ManUtd.com-nak adott nyilatkozatában, a hétfõi idegenbeli pályára lépés elõtt. "Amikor gyõzelmi szériában vagy – akár otthon vagy idegenben – az egy fantasztikus bizalmi állapot."

 

"Mindenki egy csapatként a helyes irányba tart, és ez jó érzés. Mindent megteszünk a Southampton ellen. Ez egy nagy meccs lesz, és az ilyenek kifejezetten nem könnyû mérkõzések az angol bajnokságban."

 

"A Southampton nagyon jól kezdte a szezont, és harmadikok a bajnokságban. Tudjuk, hogy nem lesz könnyû dolgunk. De ha odamegyünk, és azt a játékunkat nyújtjuk, amit fõleg az utolsó négy meccsen mutattunk, akkor biztos vagyok benne, hogy elhozhatjuk mind a három pontot."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!