Park december hónap legjobbja

A manutd.comon voksoló szurkolók szoros versenyben hozták ki gyõztesnek a dél-koreait Berbatovval szemben.


 

Park jelenleg az Ázsia Kupára készül a válogatottal és a szavazatok 40%-át sikerült megszereznie. Ezzel sikerült a duplázás is számára, hiszen novemberben is õt ítélte meg legjobbnak a közönség.

 

A koreai decemberben is parádésan teljesített, fõleg a Valencia és az Arsenal ellen brillírozott. Az Ágyúsokat az õ góljával sikerült legyõzni az Old Traffordon, de a spanyolok elleni gólban is vastagon benne volt.

 

Hogy nem õ volt az egyetlen kiemelkedõ játékos a hónapban arra jó példa a szoros végeredmény. Dimitar Berbatov mindösszesen 2%-al maradt el tõle és zárt a második helyen. Õt a brazil karmester, az idei szezonban óriásit javuló Anderson követte 15%-al.

 

 

 

 

Park jó formája ide vagy oda, a United kénytelen volt válogatott kötelezettségei miatt január végéig lemondani szolgálatairól. Maga a játékos is vegyes érzelmekkel beszélt a tornáról.

 

„Nagyon jó idõszakot tudhatok magam mögött, éppen ezért nem a legjobbkor jött az Ázsia Kupa” -mondta Park.

 

„Ugyanakkor a válogatottban szerepelni mindig nagy megtiszteltetés. A lényeg, hogy nélkülem is van bõven elég olyan játékosa a Unitednak, akikkel eredményes maradhat a gárda.”

 

„Jelenleg a válogatottra koncentrálok, aztán a torna után csak a klubomra.”

 

A dél-koreai válogatott szereplésén múlik mikor térhet vissza Park. Az is elõfordulhat, hogy egész januárban kénytelen lesz nélkülözni õt Sir Alex Ferguson, hiszen a torna döntõje január 29-én kerül megrendezésre Katarban.

 

Ha döntõt játszik Park és csapata, akkor a játékos kénytelen lesz kihagyni a február 1-re esõ Aston Villa elleni derbit is az idõ rövidsége miatt. Ebben az esetben legkorábban február 5-én, a Wolverhampton ellen öltheti magára újra a Vörös Ördögök dresszét.

 

December hónap legjobb játékosa a manutd.com szavazati alapján:


  1. Park Ji-Sung 40%

  2. Dimitar Berbatov 38%

  3. Anderson 15%

  4. Nemanja Vidic 4%

  5. Rafael 3%

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!