Veretlen maradhat-e a United?

Elõreláthatólag 5(+1) igazán rizikós meccse lehet Sir Alex Ferguson tanítványainak a célhoz vezetõ úton.


Január 16.: Tottenham (idegenben)

 

A Spurs nagyon jó idényt fut, ráadásul a Vörös Ördögök dolgát az is nehezíti, hogy Harry Redknapp vélhetõen pihentetni fogja legjobbjai a Charlton elleni FA kupa mérkõzésen. Sir Alex Ferguson ezt a Liverpool ellen nem teheti meg.

 

Február 13.: Manchester City (otthon)

 

A City minden bizonnyal ezúttal is komoly erõsítéseket fog végrehajtani az átigazolási idõszakban és mindent meg fog tenni, hogy 2008 után újra legyõzze a sokkal eredményesebb városi riválist. A két csapat korábban az Eastlanden egy igen unalmas 0-0-t produkált és ekkor majd elõre kell tekinteniük a közelgõ európai kupameccsekre is.

 

 

 

 

Március 1.: Chelsea (i)

 

A szélsõséges idõjárási viszonyok miatt vitathatóan elhalasztott mérkõzés pótlására kerül majd sor ekkor. A United számára nem jött jól a halasztás, hiszen a Chelsea nagyon rossz formában várta a találkozót. A meccs ezen idõpontja még újból halasztásra kerülhet, amennyiben valamelyik csapat újrajátszásra kényszerül az FA kupa ötödik fordulójában.

A felkészülés a Unitednak lesz nehezebb, hiszen a Liverpool és a Marseille elleni derbik is ekkor vannak. Ezalatt a Cheslea jóval könnyebb riválisok, a Blackpool és a Köbenhavn ellen kell játszon.

 

Április 30.: Arsenal (i)

 

Az Old Traffordon a United nyert, de idegenben egy teljesen más meccsre lehet számítani. A kimerültség is nagy szerepet játszhat majd az eredmény alakulásában(attól függõen ki meddig jut a nemzetközi kupában), hiszen ezen idõszakban rendezik majd a BL-ben az elsõ elõdöntõket.

 

Május 7.: Chelsea (o)

 

Amennyiben a Chelsea vissza tud találni a sikerek útjára és a tabella elejére, úgy ez agy nagyon fontos és nehéz meccs lehet még. Mivel igencsak a szezon vége felé lesz, a fáradtság itt is döntõ lehet. Leginkább az a kérdés, hogy az FA kupában és a BL-ben ki meddig jut el és ez mennyit vesz ki belõle.

 

+1 szubjektív meccs

 

Március 5.: Liverpool (i)

 

A Chelsea elleni elmaradt derbi után, a Marseille elleni BL meccs elõtt leszünk. Bár a franciák elleni derbi elõtt lesz 10 napunk, ha a bajnokságban masszív elõnyünk marad nem tartom elképzelhetetlennek, hogy némileg tartalékos csapat lép pályára. Ezt arra az esetre értem ha a Liverpool továbbra sem találja magát. Idén ugyan gyengébbek, de mégis egy rangadóról lesz szó, ahol bármi megtörténhet.

 

Telegraph

 

Ti mit gondoltok, képes lehet-e a csapat veretlenül megnyerni a bajnokságot? Melyik meccseket érzitek az említetteken kívül veszélyesnek?


telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!