De Gea lett a mérkõzés legjobbja

A Manchester United kapusa, David De Gea "fantasztikus" teljesítményével vitathatatlanul a meccs embere a Vörös Ördögök Liverpool felett aratott 3-0-s gyõzelme során.


Wayne Rooney, Juan Mata és Robin van Persie szerezték a United góljait, de a spanyol hálóõr kapta a 'Meccs embere' díjat a szurkolók szavazatainak 87 százalékával.
 
De Gea kapuját többszöri próbálkozás után sem Raheem Sterlingnek, sem a kapus teljesítményén teljesen elképedõ Mario Balotellinek nem sikerült bevenniük.
 
 
"Nagyon elégedett vagyok a három ponttal a Liverpool ellen" - mondta a Sky Sports-nak a lefújást követõen De Gea.
 
"Remekül játszottunk, és három gólt szereztünk a Liverpool ellen. Ez fantasztikus teljesítmény. Sikerült kétszer védenem Sterling lövését az elsõ félidõben, és néhányszor Balotelliét a másodikban, míg a társaim három gólt szereztek. Ez egyszerûen csodálatos."
 
De Gea hihetetlen formájával már októberben és novemberben is megszerezte a meccs legjobbjának járó díjat, ez a mostani teljesítményével együtt valami egészen fantasztikus. Különösen, ha figyelembe vesszük a United védelmi vonalát sújtó sérülési válság okozta nehézségeket.
 
"Már nem is tudom hány különbözõ védelmi vonallal álltunk fel, szinte mindig másikkal, de ma remekül játszottunk. Most már az elsõ hely a cél. Keményen kell dolgoznunk, és meg kell nyernünk minden meccset, úgy mint ma."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!