Carrick: Védjük meg De Geát!

Miután a United kapusa remek teljesítménnyel rukkolt elõ a Liverpool elleni rangadón, Michael Carrick azt akarja, hogy a csapat kevesebb munkát adjon David De Geának.


Az október és november hónap játékosát szavazták meg tegnap a meccs emberének miután a vasárnapi 3-0-s gyõztes meccsen folyamatosan bravúrokat mutatott be, sokszor kritikus pillanatban.
 
"Akármikor elfogadnánk ezt az eredményt a Liverpool ellen, bár a végeredmény nem tükrözi, hogy milyen meccs is volt ez valójában. Davidnak fontos védeseket kellett bemutatnia, véleményem szerint ez viszont a mi hibánk, mert sokszor eladtuk a labdát" - mondta Carrick az MUTV-nek.
 
"Mi irányítottuk a mérkõzést, viszont ha a Liverpool kihasználta volna az egyik ilyen helyzetet akkor teljesen más lett volna a meccs. David szenzációs volt, ismét bizonyított. Legközelebb remélhetõleg egy kicsit megkönnyítjük majd a dolgát."
 
Carrick a hátsó hármasban szerepelt és a védelemben vele játszó két csapattársát, Jonny Evans-t és Phil Jones-t dicsérte akik szeptember 21-e és október 20-a óta most kezdtek elõször.
 
 
"Szerintem Phil és Jonny helytálltak és remekül teljesítettek" - mondta Carrick. "Ez nem olyan egyszerû, hogyha sérülésbõl térsz vissza. Megmutatták, hogy mennyire jók és mivel top védõkrõl beszélünk, az én dolgomat is megkönnyítették. Nagyszerû dolog amikor legyõzzük a Liverpoolt."
 
A Liverpool elleni nyertes meccs volt sorozatban a Vörös Ördögök hatodik gyõzelme és ezzel a harmadik helyüket is megerõsítették a bajnokságban. Carrick nem száll el a gyõzelmi sorozattól, viszont úgy érzi, hogy ez egy olyan alapot ad amire lehet építkezni.
 
"Mindig elõre nézünk, mindig jobbak akarunk lenni és fel akarunk érni a csúcsra. Elég jó pozícióban vagyunk, de tartanunk kell a lépést. Ha a szezon kései szakaszában is hasonló helyzetben leszünk akkor egy nagy lehetõséget adtunk magunknak. Folytatni akarjuk a jelenlegi sorozatunkat és meglátjuk, hogy ez mire lesz elég."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!