Elia szívesen játszana a Unitedben

A Hamburger SV holland szélsõje a Liverpool helyett a Unitedet választaná.


Eljero Elia elárulta, a Liverpool - a Pool egyes információk szerint szeretné megszerezni a játékost - helyett sokkal inkább szeretne a nagy riválisuknál, a Manchester Unitednél játszani.

A 23 éves holland válogatott játékosról azóta jelennek meg olyan hírek, miszerint az angol bajnokságból érdeklõdnek iránta, mióta 2009-ben a Bundesligába igazolt. Állítólagos kérõk között a Wigan, a Liverpool és az Arsenal szerepel, de a játékoshoz közeli források szerint kicsi az esélye, hogy elhagyná jelenlegi klubját, mert hosszú távú szerzõdés köti a HSV-hez.

 

 



A volt Twente játékos szerepelt a nyári világbajnokságon és a napokban elmondta, szeretne elit klubban játszani.

"Sokat tanultam a Bundesligában. Nagyon hálás vagyok a HSV-nek. A Hamburg is top csapat, de én egy különleges klubban szeretnék játszani, mint a Manchester United, a Real Madrid, vagy a Barcelona. Játszottam a világbajnokságon, ahol megmutattam milyen szinten tudok teljesíteni." - nyilatkozta Elia a német Bild-nek.

Bár a játékos talán váltana és elhagyná a Hamburgot, erre azonban kicsi az esély.

"Három kérõje is van a Elianak. A probléma az, hogy Eljero hosszú távú szerzõdést kötött a klubjával, amit tiszteletben kell tartani." - mondta egy, a játékoshoz közeli forrás.

Bastian Reinhardt, a Hamburger SV sportigazgatója is nyilatkozott az ügyben: "Nem tagadjuk, egy konkrét ajánlat van a játékosunkért a Wigantõl, akik hat hónapra kölcsön vennék õt."

 

sport.co.uk


sport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!