Rojo két arca

Marcos Rojo bevallja, hogy amikor pályára lép, személyisége olyan változáson megy át, amelyen még családja is meglepõdik.


Az Old Traffordora idén nyáron érkezõ, 24 éves védõ nyugodt, kedves és jó kedélyû emberként vált ismertté. Ritkán lehet mosoly nélkül látni az arcán. Azonban, ha pályára lép agresszív, akció dús játékstílusával a Vörös Ördögök védelmi vonalában teljesen ellentétes arcát láthatjuk.
 
Egy exkluzív interjú során Rojo elmagyarázta, hogyan formálta viselkedését neveltetése, és a La Plata közege gyermekkorában.
 
"Az ismerõseim és a családom, mint például az édesanyám és a társam  mindig azt  kérdezik tõlem: 'Hogy lehet, hogy annyira megváltozol, amikor pályára lépsz?' Még az arcvonásaim is megváltoznak, mondják.... Szerintük olyan mintha másvalaki bújna olyankor a bõrömbe."
 
 
"Én õszintén mondhatom, hogy nem félek semmilyen kihívástól, ha játszom. Mint fiatal srác egy elég kemény környéken nõttem fel. A La Plata törvénye megkeményített. Már tízévesen 18 évesekkel fociztam, és nem bántak velem kesztyûs kézzel."
 
Rojo kihagyta a Vörös Ördögök két legutóbbi találkozóját combsérülése miatt, de reméli hamarosan visszatérhet, és újra erõsítheti Louis van Gaal csapatának védelmi vonalát.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!