Blanc kölcsönvenné Januzajt

Francia lapértesülések szerint a Paris Saint-Germain érdeklõdik Adnan Januzaj iránt.


A francia bajnok nagyon szeretne erõsíteni a télen annak érdekében, hogy sikerüljön lenyomnia a jelenlegi listavezetõt, a Marseille-t. Laurent Blanc a belga szélsõt szemelte ki magának, hogy átütõerõt adjon csapata számára.
 

Az UEFA pénzügyi fair play szabályai miatt a PSG csak korlátozott összeget költhet a jövõ hónapban, és a Le Parisien szerint a fõvárosi gárda kölcsönvenné Januzajt, aki ráadásul a Bajnokok Ligájában is szerepelhetne, mivel ebben a szezonban még nem játszott európai kupameccset.
 
Korábban már felmerültek olyan hírek, hogy Louis van Gaal kölcsönadná a belga támadót annak érdekében, hogy több lehetõséget kapjon.
 
A PSG mellett a Real Sociedad is kiszemelte magának Januzajt, a spanyol klubnál ugyanis az a David Moyes lett a menedzser, aki korábban azt nyilatkozta, Adnanból Európa egyik legjobb játékosa válhat. A 19 éves játékosért az Inter is bejelentkezett, ám a Vörös Ördögök inkább Premier League klubnak adnák kölcsön õt, ami érthetõen számos klub szemét felcsillantotta.
 
 
Steve Bruce is figyeli a helyzetet, hiszen remek kapcsolatokat ápol az Old Traffordon, így ha lehetõsége lenne, lecsapna a szélsõre, hogy ezzel is erõsítse csapatát a kiesés elleni harcban. A Hull City mellett az Everton is a kérõk között van, és biztosan nem lesz hiány érdeklõdõkbõl ezután sem.
 
Januzaj tavaly írta alá öt évre szóló szerzõdését azután, hogy lenyûgözõen szerepelt David Moyes irányítása alatt, ráadásul akár az angol válogatottban is szerepelhetett volna idõvel, ám végül Belgiumot választotta.
 
Ám ebben a szezonban sokkal kevesebb lehetõséget kap van Gaaltól, aki igen jól áll támadók szempontjából. Januzaj legutóbb december elején lépett pályára, akkor a Stoke ellen állt be a találkozó utolsó perceire. A Unitednél azonban továbbra is hiszik, hogy remek jövõ vár a belgára náluk, ám tény, mindenképp több játéklehetõség kell neki, hogy elõre tudjon lépni.
 
A manchesteriek azonban mérlegelik a helyzetet és csak akkor engednék el, ha nem szenvednének ennyi sérülést játékosaik.
 


Mirror

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!