De Gea élvezi a sûrû telet

David de Gea jó formájuk fenntartása szempontjából ideális lehetõségként tekint a Manchester United mozgalmas napjaira.


Míg a kapus még mindig azon dolgozik, hogy alkalmazkodjon a sûrû téli programhoz, amilyenben nem volt része Spanyolországban, az Atletico Madrid korábbi játékosa hangsúlyozta, élvezi a szezon ezen idõszakát és jó esélyt lát ebben arra, hogy tovább növeljék hét meccses veretlenségi sorozatukat, miközben a karácsonyi szünetüket élvezõ szurkolókat is szórakoztatják.

"Az egész arról szól, hogy tartsuk a jó sorozatunkat" - mondta David az MUTV-nek. "Egyéni és csapat szempontból is folytassuk ezt, tartsuk a jó eredményeket."
 
"Akik más országból érkeztünk, mindannyiunk számára furcsa ez kicsit, mert téli szünethez, vagy legalább karácsonyi és újévi szünethez voltunk szokva. Ugyanakkor nagyon élvezetesek ezek a mérkõzések. A szezon nagyon jó idõszaka ez, izgalmasak ezek a találkozók."
 
"Hozzászoktál ahhoz, hogy családoddal töltöd az ünnepeket, de tudjuk, hogy nagyon fontos ez azok számára, akik egész évben dolgoznak. Jó, hogy õk ilyenkor pihenhetnek és néhány igen izgalmas mérkõzést élvezhetnek közben."
 
 
De Gea emlékeiben még friss élmény a Newcastle elleni, 2012-es karácsonyi összecsapás, a Szarkák akkor felhúzták a kesztyût, ám végül a manchesteriek 4-3-ra nyertek egy nagyon szórakoztató meccsen.
 
"Emlékszem arra a mérkõzésre - nagyon-nagyon izgalmas volt. Jelenleg is ugyanúgy élvezem a játékomat, mint az elsõ napon, az elsõ meccsen, amit a klubnál töltöttem."
 
"Ez egy nagyon nagy találkozó lesz. Nagyon fontos számunkra. Izgalmas párosítás, nagyon várom már. Otthon játszunk, így a szurkolóink is támogatnak, mint mindig. Nagyon fontos, hogy megszerezzük a három pontot és folytassuk jó sorozatunkat, mert szerintem remek formában vagyunk jelenleg."
  


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!