Rio dobogót vár a Unitedtõl

Rio Ferdinand szerint a Manchester United kvalifikálja majd magát a Bajnokok Ligájára, mert a Premier League dobogóján zárja majd a szezont.


Jelen állás szerint a Vörös Ördögök harmadik helyen állnak, köszönhetõen részben annak, hogy legutóbbi hét mérkõzésük során nem szenvedtek vereséget. Bár 10 ponttal vannak lemaradva a listavezetõ Chelsea-tõl, a játékosok jól reagáltak a gyenge kezdésre.

 
Így a United esélyes arra, hogy egy évnyi kihagyás után ismét Bajnokok Ligája mérkõzésen lépjen majd pályára, a QPR védõje, az egykori manchesteri kiválóság, Rio Ferdinand pedig biztos abban, hogy jövõre európai elitklubokat fogad majd a gárda az Old Traffordon.
 
 
"Hat héttel ezelõtt bizakodni lehetett abban, hogy Bajnokok Ligáját érõ helyen végeznek majd" - nyilatkozta Ferdinand a Sky Sports News HQ-nak. "Most megnézve õket azt gondolom, határozottan ott lesznek az elsõ háromban, egyértelmûen meglesz a Bajnokok Ligája, majd talán még egy kupa is összejön."
 
"Ha tovább folytatják azt a sorozatot, amiben most vannak, ki tudja, talán még a második, vagy elsõ helyért is harcban lehetnek, de úgy vélem, könnyedén BL-t érõ helyen fognak végezni."
 
Ferdinand, aki 2008-ban Bajnokok Ligáját nyert Sir Alex Ferguson irányításával, folytatta: "Van Gaal beragadt a rajtnál, de úgy tûnik, a srácok egyre inkább megértik, mit akar a menedzser, ezt látni lehet a legutóbbi hat vagy hét mérkõzésen."
 
"Michael Carrick visszatérése pedig hatalmas pluszt jelent számukra."
 


FourFourTwo.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!