Kemény az ünnepi menetrend

Wayne Rooney reméli, hogy a hosszabb szünet a csapat elõnyére válik majd a Stoke City elleni bajnokin, amit újév napján játszik a Manchester United.


Rooney-ék azon dolgoznak, hogy a Britannia Stadiumba való utazásukkal veretlenségi sorozatukat immár tíz meccsre növeljék. Ezúttal több napjuk van a feltöltõdésre és felkészülésre, mint volt a Newcastle elleni, karácsonyi siker és a Tottenham elleni, gólnélküli döntetlen között.
 
A White Hart Lane-en lejátszott meccsrõl a csapatkapitány azt gondolta, mindkét csapatra hatással volt a találkozók közötti kevés idõ.
 
"Nem könnyû három nap alatt két mérkõzést játszani. Mindkét csapat sokat veszít kvalitásaiból és a második játékrész kissé szedett-vedett volt" - nyilatkozta Wayne riportereknek.
 
"Úgy gondolom, a jövõben változtatni kell a lebonyolításon, mert ez kemény és senki nem akarja, hogy játékosok emiatt csúnya sérüléseket szedjenek össze. Nagyon megerõltetõ dolog, erre oda kell figyelni."
 
 
Annak ellenére, hogy ebédidõben játszott a csapat Észak-Londonban, a szurkolók szokásos módon bíztatták a csapatot, amit a csapatkapitány nagyra értékel.
 
"A drukkerek számára is nehéz karácsonykor utazgatni, fõleg olyan idõjárás mellett, amilyen az utóbbi napokban volt. De így van ez. Meg kell próbálnunk megbirkózni ezzel. Játékosként játszani akarsz, gyõzelemhez akarod segíteni a csapatot."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!