Rojo már visszatérne

Marcos Rojo nagyon frusztrált amiatt, hogy számos mérkõzést ki kellett hagynia sérülés miatt az utóbbi idõben, de optimistán néz visszatérése elé.


A nyári igazolás a december 8-án lejátszott Southampton elleni találkozó óta nem lépett pályára, azóta kihagyta a Liverpool, az Aston Villa, a Newcastle és a Tottenham elleni bajnokikat is.
 
A karácsonyi United Review-nek adott interjújában Rojo mesélt arról, miért volt nehéz a lelátóról nézni a csapatot.
 
"Ilyenen soha nem akarsz átmenni" - magyarázta a védõ. "Mindig kint akarsz lenni a pályán, segíteni csapattársaidnak."
 
"Szerencsétlen voltam, hogy a közelmúltban megsérültem, nagyon nem szeretem ezt. Borzalmas edzéseket kihagyni és távol lenni a kerettõl. Csak remélni tudom, hogy hamar visszanyerem teljes erõnlétemet és ez nem ismétlõdik meg mégegyszer, mivel soha nem jó sérültnek lenni."
 
 
A Vörös Ördögök következõ találkozójára újév napján kerül sor, akkor a Stoke City otthonába látogat a csapat. Azt a mérkõzést hamar követi a Yeovil Town elleni FA-kupa összecsapás. Miután több összecsapást is kihagyott, Rojo azt várja, hogy 2015 kezdetén visszatérhet a csapatba.
 
"Sok meccs jön egymás után, egyik követi a másikat. A lehetõ leghamarabb fel akarok épülni teljesen, hogy a csapat segítségére legyek."
 
"Erre a sûrû idõszakra a menedzser a lehetõ legtöbb játékossal akar számolni, a szezon fontos része ez azzal, hogy rövid idõ alatt sok meccset játszunk le."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!