Ketten újra edzésben

Ander Herrera és Adnan Januzaj visszatérésével mind a középpályán, mind a támadó harmadban bõvülhet a Manchester United variációs lehetõsége.


A fiatal páros ismét edzésre jelentkezett ezen a héten -Ander Herrera sérülésébõl, Adnan Januzaj vírusos megbetegedésébõl tért vissza-, így mindketten pályára léphetnek a 2015-ös esztendõ elsõ meccsén, amikor a Vörös Ördögök látogatnak a Stoke City otthonába.
 
"Herrera ma edzett velünk elõször, míg Januzajnak ez volt a második tréningje, amióta betegsége ledöntötte a lábáról" - kezdte mondandóját Louis van Gaal a klub hivatalos sajtótájékoztatóján. "Idõ kell, amíg felveszik a mérkõzések ritmusát. Januzaj beteg volt, elhúzódott a felépülése, jelenleg fáradékony. Talán rosszabb is egy betegség után visszatérni."
 
 
Amikor arról kérdezték a rutinos holland trénert, több játékos áll-e a rendelkezésére a következõ mérkõzés elõtt, mint a Spurs ellen, határozott nemmel felelt. Aztán kitért arra a három labdarúgóra, akik csereként tértek vissza a vasárnapi bajnokin. 

"Láthattuk, hogy Smalling, Shaw és Rafael da Silva visszatértek. Kezdenek beigazolódni az elsõ jelei a két héttel ezelõtt megjósoltaknak. Bár ezek a futballisták újra bevethetõek, viszont korán sincsenek százszázalékos állapotban, de legalább játszhatnak."
 
"Nagy problémát jelent számomra a kéthetes idõszak minden egyes meccse. Jelenleg nehéz helyzetben vagyunk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!