Di Maria, mint egy falat kenyér

Angel Di Maria spontán helyzetkialakításai nagyon hiányoztak az utóbbi idõben a Manchester United játékából, és a csapattársai örömmel vették tudomásul, hogy visszatérhetett sérülésébõl.


Az argentin szélsõ magabiztos megoldásának köszönhetõen alakította ki a Yeovil elleni 2-0-s végeredményt az FA-Kupa harmadik fordulójában.

 

Di Maria egy óra játék után állt be a padról a Huish Parkban, és ezzel egy hatalmas lökést adott a United támadójátékának. Egyidejûleg a Vörös Ördögök igyekeztek megbontani az ellenfél védelmét.

 

Négy perccel késõbb, Ander Herrera félfordulatból lõtt egy bõdületes nagy gólt, amivel megszerezte a Unitednek a vezetést. Di Maria kivette a részét a védekezésbõl, és a támadásból is egyaránt. Egy fontos helyzetben a gólvonalról tisztázott, kicsivel késõbb pedig elõre tört, és mesterien vette le Wayne Rooney hajszálpontos félpályás elõreívelését, majd Jed Steert lesprintelve higgadt befejezést választva döntötte el a továbbjutás sorsát.

 

 

Darren Fletcher örömmel vette tudomásul, hogy az argentin visszatérhetett a pályára, és elmondta az MUTV-nek: "Ez egy klasszis megoldás volt, ahogy felismerte a helyzetet. Fantasztikus volt a gól, maximálisan megbízok benne."

 

"Pontosan megmutatta, hogy mit is tud. Nagyon gyorsan tanul, és ehhez még magas intelligencia is párosul. Mindig a labdát kéri, keresi a lövõ helyzetet, és mindig éber a pályán – kiváló tulajdonságok ezek."

 

"Már nagyon hiányzott nekünk, de remélhetõleg mostantól visszatér, és a szezon második felében ontja majd a gólokat. Tudjuk, hogy õ egy nagyon fontos játékosa a csapatnak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!