A Laticshez került Amos

A Vörös Ördögök fiatal kapusa kölcsönben szerepel.


Az Oldham Athletic csapatánál folytatja pályafutását Ben Amos, a Manchester United fiatal kapusa, aki a szezon végéig kölcsönben szerepel a Laticsnél.

A 20 éves hálóõrt nagyra értékelik a Vörös Ördögök, ám a szezonban csupán két alkalommal szerepelhetett az elsõ csapatban.

 

 



Az U20-as angol válogatott Amos a Wolves elleni ligakupa gyõzelemkor és a Valencia elleni Bajnokok Ligája találkozó alkalmával lépett pályára.

Miután a United regisztrálta Ander Lindegaardot, Amosszal negyedik számú kapusként számoltak csak az Old Traffordon. Lindegaard szerzõdtetésével Amos elõtt megnyílt a lehetõség, hogy kölcsönbe kerüljön más csapathoz további tapasztalat szerzés céljából.

A macclesfieldi születésû kapus 2008 szeptemberében debütált a Unitedben egy ligakupa találkozón a Middlesbrough ellen, majd még ebben az évben a klubvilágbajnokságon is szerepelt csapatával Japánban. Az elõzõ szezonban a Peterborough együttesénél szerepelt kölcsönben, melyet kilenc meccs erejéig a norvég Molde csapata követett.

Ben Foster nyári eladását követõen Sir Alex Ferguson kijelentette, Amos lesz a harmadik számú kapusa a klubnak, ám Anders Lindegaard érkezésével a dánt nevezte Ferguson a Premier Leaguebe.

 Amos kölcsönszerzõdése a szezon végéig szól az Oldham Athleticnél.
 


oldham athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!