A Vörös Ördögök tovább menetelnének

Vasárnap a bajnokságban a 3. és 4. helyen álló csapatok fognak találkozni egymással, A Manchester United fogadja a Southampton csapatát. A Vörös Ördögök szeretnék megõrizni november 8. óta tartó veretlenségi sorozatukat, zsinórban 11. alkalommal.


A január kifejezetten a Vörös Ördögök hónapja volt ezidáig. Ezt mi sem igazolja jobban, mint az a tény, hogy az utolsó két bajnoki címünk megszerzése alkalmával januárban igazán impozáns teljesítményt láthattunk a csapattól. (2010/11. - 6 gyõzelem, 1 döntetlen; 2012/13. 4 gyõzelem, 2 döntetlen)

 

Annak ellenére, hogy jelenleg a Chelsea és a Manchester City még biztos távolságra van a Unitedtõl, Louis van Gaal játékosai eltökéltek és még mindig remek helyzetben vannak a bajnoki címért folyó versenyben, valamint a Bajnokik ligáját érõ helyet is szépen tartják. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a késõbbiekben sem lehet nagy gond.

 

 

Chris Smalling elmondta: "Magunk mögött hagytuk az Ó évet, de folytatni szeretnénk a jó szereplést. A bajnoki menetelés egyre csak nehezebb és nehezebb lesz, de mi igyekszünk a lehetõ legtöbb bajnoki pontot megszerezni. Mindent megteszünk a siker érdekében, amit csak tudunk, egyénileg és csapat szintjén is. Rengeteg munkával jár ez."

 

A csapatszellem szerves részét képezi annak a sikernek, hogy a csapat tartani tudja a 3. helyet a bajnokságban, de ez nem szokatlan a Unitedtõl. Valamint mostmár ugye két fronton kell helyt állni, mert a csapat az FA Kupában is érdekelt továbbra is.

 

"Azt hiszem, hogy a legfontosabb, hogy tartsuk magunkat azokhoz az elvekhez, amit a mester hozott. Az eddigiek azt mutatják, hogy nagyszerû eredményekre várhatók a jövõben." - mondta Smalling

 

"A játékosokon is látszik a csapatszellem. Mélyre kellett ásni, hogy orvosolni tudjuk a problémákat. Nagyszerû dolgokat kapunk a mögöttünk álló csapattól és szurkolóktól. Nem számít, hogy milyen helyzetbe kerülünk, boldogok vagyunk együtt és megteszünk mindent a siker érdekében."

 

"Ha végig tudjuk vinni a terveket, akkor minden sikerülni fog és újra bjanokok leszünk."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!