Rojo elkapná a Cityt

A Manchester United védõje, Marcos Rojo az Inside United magazinnak beszélt rövid és hosszútávú terveirõl a Vörös Ördögöknél.


Az argentin védõ tavaly nyáron érkezett a Sporting Lisbontól és máris a szurkolók egyik kedvence lett. A védelem közepén és szélén egyaránt bevethetõ játékos bízik abban, hogy a United a szezon második felében dobogós helyet fog kiharcolni a Premier League-ben. Továbbá alig várja a városi rivális elleni hazai visszavágót, melynek során reményei szerint sikerül legyõzniük a Cityt, egyben honfitársát Sergio Aguerót is.
 
 
"Nagyon fontos megnyernünk a következõ manchesteri derbit itthon, a saját szurkolóink elõtt. Azt hiszem ez sikerülni is fog" - ragaszkodott terveihez Rojo.
 
"Ami pedig a bajnokságot illeti, abszolút a legjobb formánkat kell hoznunk végig, meccsrõl meccsre minél több pontot begyûjteni, hogy esélyesek legyünk a hajrában, akár a bajnoki cím megszerzésére is."
 
Hosszútávú terveivel kapcsolatban pedig a következõket mondta Rojo: "A minimális célom ebben a szezonban, hogy Bajnokok Ligája szereplést jelentõ helyen zárjuk a szezont. Ha ez sikerül fantasztikus lenne meg is nyerni az európai trófeát. Ez és a bajnoki cím, amit nagyon szeretnék megnyerni a Uniteddel."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!