Rojo válaszol a szurkolók kérdéseire

Marcos Rojo a klub hivatalos Facebook oldalán keresztül válaszolt a Vörös Ördögök szurkolóinak kérdéseire...


Mit éreztél amikor megtudtad, hogy a United érdeklõdik utánad? David Fleming
Nagyon boldog voltam, és elõször alig tudtam elhinni. Sikerült jól teljesítenem a világbajnokságon aztán jött a lehetõség, hogy csatlakozzam a Manchester Unitedhez. Olyan volt ez, mint egy dupla boldogság bomba, az egyik legcsodálatosabb pillanat, amit valaha is átéltem. Valami egészen hihetetlen érzés, tényleg olyan volt, mint egy valóra vált álom. Miután értesültem a hírrõl nagyon izgatott lettem és akárhogy is próbáltam megnyugodni, képtelen voltam!
 
Mit szeretnél elérni itt? Thomas Mongans
Elsõsorban a bajnoki címet. Azért jöttem, hogy egy bajnok csapat tagja lehessek, és megpróbáljak megnyerni ezzel a klubbal mindent, amit csak lehet. A másik nagy tervem játszani a Bajnokok Ligájában, és megnyerni a Manchester Uniteddel, az valami igazán fantasztikus érzés lenne.
 
Élvezed a fizikai oldalát is a szerepkörödnek? Andy Hampton
Nem szokatlan számomra a fizikai igénybevétel. A La Platán nõttem fel, ahol mindig idõsebb srácokkal nyomattuk. 10 évesen 18 éves ellenfelekkel játszottam és nem kíméltek. Így nõttem fel, és nem félek a kemény kihívásoktól.
 
Milyen a United szurkolóinak támogatását élvezni?  Kieran Cooke
Zseniális, és nagyon hálás vagyok érte. A Manchester United szurkolói az elsõ perctõl kezdve fantasztikusak velem. Nem csak a stadionban fejezik ki rokonszenvüket, de az utcán is megállítanak, közös fotókat és autogramot kérnek, és gratulálnak a munkámhoz. A biztatásuk nagyon sokat jelent nekem.
 
Milyennek látod a Premier Leaguet összehasonlítva más ligákkal? Ashlee Ess
Itt folyik a legkiegyenlítettebb küzdelem. Rendkívül dinamikus a játék. Portugáliában, Oroszországban és Argentínában nem ennyire megfeszített a tempó, és több idõ van felépíteni a játékot. Azt hiszem itt a labdarúgás sokkal direktebb, gyakoribb a tempóváltás, de én szeretek így játszani.
 
Ki a gyermekkori példaképed? Asad Mohsin
Erre a kérdésre mindig azt mondom Juan Sebastian Veron. Az Estudiantesben volt szerencsém mellette játszani, és ez felejthetetlen élmény marad a számomra. Hihetetlen az is amit a pályán produkált, de ahogyan bánt velünk és tanított nagyszerû dolgokra, az igazán csodálatos volt. Nem csak remek játékos, de kiváló ember is, olyan volt a számunkra, mint egy második apa, és nem csak a futballra tanított bennünket, de az életre is.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!