Valencia a visszatérés útján

Antonio Valencia jól halad a bokatörésébõl és ínszalag sérülésébõl való felépülést segítõ rehabilitációval, 5-6 hét múlva edzésbe is állhat, amely értelmében akár február végén már pályára is léphet a Manchester Unitedben.


A 25 éves szélsõ Kirk Broadfoot ártalmatlannak tûnõ becsúszása során szenvedett sérülést a Rangers elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen, még tavaly szeptemberben.

 

Azonnal olyan félelmek láttak napvilágot az ecuadori szélsõ kapcsán, aki egyébként parádés debütáló szezont futott a Vörös Ördögöknél a Wigantõl való átigazolását követõen, hogy az egész szezont kénytelen lesz kihagyni. Szerencsére azonban ezek a prognosztizálások nem váltak valóra, mûtétjét követõen öt hónapos pihenést írtak elõ számára, amely lassan a végéhez ér, és úgy tûnik, hogy tényleg jól halad a rehabilitációval.

 

 

"Antonio pontosan olyan ütemben halad a felépülésével, ahogy arra számítottunk" - fedte fel Sir Alex Ferguson.

 

"Mindig nehéz helyzet, amikor hosszútávú sérülésrõl kell beszélni, hiszen akár több hét eltérés is lehet az elõre meghatározott visszatérési idõpont és a valóság között. De mi jelen pillanatban is február végét, március elejét tartjuk a legvalószínûbb idõpontnak a visszatérésére."

 

"Öt-hat hét múlva edzésbe kell állnia. Azonban figyelembe véve azt, hogy milyen hosszú ideig volt sérült, idõt fogunk adni számára, hogy visszarázódjon a régi kerékvágásba."

 
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!