Van Gaal és Wilson Falcaót dicséri

Louis van Gaal dicsérte Radamel Falcaót teljesítményéért szombaton, amikor is a United 2-0-ra gyõzni tudott a QPR ellen a Loftus Roadon, továbbá kijelentette, hogy a kolumbiai támadó végig jól végezte a dolgát a mérkõzésen.


Falcao visszakerült a kezdõ tizenegybe, miután hiányzott a Southampton elleni vereséggel záruló mérkõzésrõl és ismét jó oldalát mutatta a csatár Di Maria mellett játszva. Igaz, hogy Rob Green kapus két nagyszerû lehetõségét is hárítani tudta, utána Wilson adott remek keresztlabdát Falcao-nak, de Steven Caulker ügyesen menteni tudott, azonban Van Gaal így is elégedett volt vele.

"Nem olyan fontos, hogy én mit állapítok meg, úgy hiszem, mivel õ gólt akar szerezni" - nyilatkozta a meccs után a holland menedzser Nyugat-Londonban.

"Számomra az a fontos, hogy miként játszik valaki egy meccsen, õ csatár létére pedig gólokat szeretne lõni, én ezt tudom."

"Számomra az is fontos, hogy egy támadó képes legyen támogatni egy másik csatárt, ezzel a harmadik és negyedik szakaszban segítse a támadást, õ ezt jól csinálta."

A meccset eldöntõ Wilson közben elárulta, miért szolgált javára az, hogy Falcao mellett játszhatott a meccsen és alázatosan hozzátette, csapattársa gólt szerezhetett volna, ha a keresztpassza kicsit pontosabbra sikeredett volna szombaton.

 


"Sokat tanulhatok tõle az edzéseken" - nyilatkozta Wilson a mérkõzés után.

"Talán ez nem az õ napja volt, de ha kicsit pontosabb keresztlabdát adok neki, jobb helyzetbe kerülhetett volna. De igen, nagyon jó volt mellette játszani és tanultam belõle, nagyszerû érzés volt számomra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!