Fellaini a gólörömérõl mesélt

Miután góllal segítette csapatát, hogy az nyerjen 2-0-ra a QPR otthonában, Marouane Fellaini elmagyarázta, miért is szaladt oda a kispadon ülõ Adnan Januzajhoz.


Miután a második félidõre csereként beállt, a belga középpályás bevágta Antoino Valencia okos visszagurítását, megtörve ezzel a patthelyzetet. Gólja után a hórihorgas játékos a pad felé rohant és átölelte honfitársát.
 
A gyõzelem után az MUTV-nek elmondta: "Nem játszott sokat ebben a szezonban, ezért szeretnék vigyázni rá."
 
 
Ami pedig magát a gólt illeti, Fellaini szerint remek idõben esett: "Remek passz után jól vettem le és fejeztem be. Fontos volt, hogy a szünet után hamar betaláljunk, mert tudtuk, a vége nehéz lenne, és ez így is volt. Fizikális összecsapás volt, rengeteg párharccal. Meg kellett szerezzük a lepattanókat. Nehéz volt, de türelmesek maradtunk. Tudtuk, hogy be tudunk találni, így is lett."
 
Ebben az évben elõször nyert a csapat bajnokit, Fellaini szerint nagyon fontos volt ez a helyezésük megszilárdítása érdekében.
 
"Fontos volt, hogy nyerjünk, minden meccset meg kell nyernünk, hogy az elsõ négyben maradjunk. Minden csapat a Bajnokok Ligájában akar játszani, így ezt kell folytatnunk sok meccsen át."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!