Az új év elsõ új szponzora: KamaGames

Globális szintû, több évre szóló megállapodást jelentett be a Manchester United és a KamaGames, amely értelmében utóbbi lett a klub hivatalos közösségi játékgyártó partnere, amely értelmében mobil és online játékokat gyártanak majd a klub szurkolóinak.


A KamaGames vezetõ pozíciót mondhat magáénan mobilplatformokra, online, Steam, Xbox Live és PlayStation hálózatokra készített játékok fejlesztésében és kiadásában.

 

A KamaGames játékportfóliójának felhasználói száma nemrég világszerte elérte a 70 millió fõt, naponta pedig 1 millió aktív felhasználó használja játékaikat.

 

Az új partneri megállapodás értelmében a KamaGames egy közösségi kaszinójátékokat tömörítõ portfóliót hoz majd létre, amely értelmében a játékok során feltûnik majd a klub címere, a játékosok képei, a klubhoz kötõdõ híres események.

 

 

"Elég szerencsésnek mondhatja magát a Manchester United, hogy ilyen mértékû globális szurkolótáborral rendelkezik, éppen ezért felismertük annak fontosságát, hogy különbözõ szórakoztató tartalmakkal lássuk el szurkolóinkat. A KamaGames és innovatív termékeik erre tökéletes lehetõséget nyújtanak számunkra, így nagyon izgalmas napok elõtt állunk" - kezdte a Manchester United csoport ügyvezetõje, Richard Arnold.

 

"Örömünkre szolgál, hogy elsõ hivatalos közösségi játékokat gyártó globális partnerünkként köszönthetjük õket, és nagyon várjuk, hogy az elõttük álló számos év során sikeresen tudjunk együttmûködni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!