Smalling élvezi a munkát az ex-La Liga sztárokkal

Chris Smalling elmondása szerint az egykori La Liga sztárok, Victor Valdes és Angel Di Maria tapasztalatai, sikerei és tudása olyan dolgok, amelyek csak még izgalmasabbá teszik a Manchester Unitednél a velük való munkát.


Valdes, aki hivatalosan január óta mondhatja magát Vörös Ördögnek, 12, trófeáktól roskadozó évet töltött el a Barcelona szolgálatában, szám szerint 21 trófeát gyûjtött be a katalánokkal, amelyekbõl három Bajnokok Ligája elsõségbõl is kivette a részét.

 

Eközben Di Maria pedig a világ egyik legjobban rettegett támadójává avanzsált, hozzásegítve a Real Madridot a hõnáhított "Decimához", azaz tizedik Bajnokok Ligája-sikerhez, ezüstérmig vezetve Argentínát a világbajnokságon, amelyek eredményeként nemrég beválasztották 2014 álomcsapatába is.

 

Bár még csak rövid idõ óta dolgozhat együtt a Manchester United újdonsült kapusával, Smallingot lenyûgözte Valdes nem csak a múlt történeteivel, de azzal is, amit a spanyol képes nyújtani az edzéseken.

 

 

"Valdes olyasvalaki, akire felnézhetünk amiatt, amit elért karriere során, de mindenki láthatja, hogy még közel sincs vége számára a megkezdett útnak" - kezdte Smalling a MUTV-nek.

 

"Az edzõpályán mindig toppon van, nagyon agilis játékos. Hihetetlenül nagy igazolás õ a klubunk számára, a neve pedig már most ténylegesen összefonódott a Manchester Uniteddel."

 

"Hallottunk már tõle néhány történetet, és néhányan kérdeztek is tõle. A Barcelona egy másik fantasztikus klub, és az emberek mindig szeretnének betekintést nyerni, hogy külföldön miként telnek egy másik hasonló klub hétköznapjai."

 

Az egykori Fulham játékos, mint csapattárs, és mint egyszerû futballszurkoló is örömének adott hangot azt illetõen, hogy olyan nagy tehetséggel megáldott játékos, mint Angel Di Maria erõsíti a manchesterieket.

 

 

"Úgy képzelem, Angel olyan játékos, akit a világ bármely szurkolója szívesen csapatában tudna, és bármely játékos szívesen játszana vele egy csapatban" - tette hozzá.

 

"Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy sikerült õt megszereznünk. Emlékszem, hogy az elõzõ szezonban sok Real Madrid mérkõzésen láthattam - fel-alá futott a pályán, és számos gólt készített elõ és lõtt. Õ egy különleges játékos."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!