Lenyûgözõ jövõ elõtt az utánpótlás

Az ország elsõ számú tartalékegyüttesként és egyben a régió legjobb akadémiai képzésével, a 2010/2011-es szezon szép reményekkel kecsegtet a fiatal Vörös Ördögök számára.


A sikerszéria folytatódott az elõzõ idényben. Csapatként a Manchester United tartalékjai regionális és nemzeti szinten is bajnokok lettek. Egyénileg pedig számos játékos olyan teljesítményt nyújtott, amellyel Sir Alex Ferguson érdeklõdését is felkeltették.

 

 

 

 

Az akadémiai együttes megnyerte saját csoportját és csak az Arsenal ellen tizenegyesekkel elveszített döntõ akadályozta meg õket, hogy övék legyen az ország legjobb akadémiai együttese cím. A klub ifjú reménységei ezt követõen sem pihentek, Észak-Írországban és Olaszországban öregbítették a világszerte híres manchesteri képzést éremmel a nyakukban hazatérve.

 

Mire is számíthatunk ebben a szezonban? "Még többre ezekbõl." Úgy tûnik az U-18-asok már el is kezdték a járt út folytatását, ugyanis lenyûgözõ módon sikerült fordítaniuk a Chelsea ellen az Akadémiai Bajnokság nyitófordulójában. 2-0-s félidei hátrányban Paul McGuinness fiai összekapták maguk, csúsztak-másztak a pályán, és szereztek három gólt, köztük John Cofie a 94. percben a gyõztes találatot.

 

A 'soha nem halunk meg' mentalitás nagyon fontos lehet idén is az U-18-asok számára és ugyanez vonatkozik az ebben a szezonban is vélhetõleg trófeáért küzdõ tartalékok számára is.

 

Reméljük, hogy továbbra is szép sikerek szemtanúi lehetünk utánpótlás szinten is, hiszen õk jelentik a Manchester United jövõjét!


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!