Blind sokoldalúsága áldás

Daley Blind úgy véli, sokoldalúságának nagy hasznát veszi a Manchester Unitedben, mivel Louis van Gaal több poszton is számol vele.


A holland játékos tavalynyári érkezése óta már több poszton is játszott a Vörös Ördögök gárdájában. Egyaránt képes ellátni feladatát a védelmi vonalban és a középpályán is.
 
Blind pedig örül annak, hogy a menedzser több opcióban is gondolkodhat szerepeltetését illetõen.
 
"Örülök, hogy több poszton is lehetõségem van a játékra. Nem teherként élem meg, hogy nincs állandó helyem a pályán, sõt örülök, hogyha szükség van rá, így is segítheteni tudom a csapatom" - mondta  Blind az MUTV adott exkluzív interjújában.
 
 
 "Szerintem a menedzsernek is jó, ha egy játékos több választási lehetõséget is magában hordoz. Az Ajaxnál már megszoktam, akár meccs közben is a váltást, de próbálom minél tovább fejleszteni a tudásom, hogy a lehetõ legjobban megfeleljek, akár a védelemben, akár a középpályán van rám szükség."
 
"Egyébként egyre gyorsabban állok át fejben. Ha hirtelen egy másik poszton van rám szükség, azonnal tudom mit kell tennem. Fontos, hogy zökkenõmentes legyen a váltás. Úgy érzem ez egy hasznos tulajdonság a számomra."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!