Szem elõtt az újabb serleg

Darron Gibson elmondta, a játékosok eltökéltek, hogy megnyerjék idén az FA kupát, ami még mindig több meghatározó játékos gyûjteményébõl hiányzik.


Mint Rio Ferdinand, Wayne Rooney vagy éppen Edwin Van der Sar még nem ízlelhette meg az FA kupa gyõzelem ízét és a tavalyi kudarc után immár mindenki elszánt, hogy idén végig tudjanak menetelni a kupában.

"Az edzéseken az utóbbi pár napban ugrattuk egymást, mivel többünknek ez az a kupa, ami még hiányzik a gyûjteményünkbõl." - mondta a középpályás a manutd.com-nak.

"Furcsa, hogy nem tudtunk sikert elérni a kupában az utóbbi években. A tavalyi, Leeds elleni vereséget nehezen éltük meg, de idén meg akarjuk nyerni a sorozatot."

 

 



"Az FA kupa egy varázslatos sorozat. Gyermekkorom óta figyeltem, nagyon szeretném megnyerni. Hihetetlen élmény lenne a Wembleyben játszani. Annyi döntõben akarsz játszani, amennyiben csak lehet és minél több kupát is szeretnél nyerni. Eljutni odáig és rengeteg szurkoló elõtt játszani nagyon ösztönzõ hatású, remélhetõleg ebben a szezonban ismét eljutunk addig."

Addig még hosszú az út, elõszöt vasárnap a nagy rivális ellen kell teljesíteni. A Vörös Ördögöknek nem szabad alábecsülniük a nagy riválisukat, de Gibson szerint a nyomás nem rajtuk, hanem a vendégeken lesz.

"Nyílvánvaló, jelenleg nincsenek túl jó helyzetben. Ez mindenképp döntõ tényezõ lehet. Ám a két klub közti rivalizálás hatására ezek a mérkõzések mindig mások. Nem fogjuk alábecsülni õket, de jelenleg nagyobb a nyomás rajtuk, mint rajtunk. Ha jól játszunk, képesek vagyunk legyõzni õket."


 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!