Carrick frusztrált az eredmény miatt

A Manchester United középpályása, Michael Carrick csalódott, amiért nem sikerült legyõzniük a Cambridge Unitedet, és várja az újrajátszást.


A Vörös Ördögök irányították a játékot, és bár több helyzetet is kidolgoztak, nem sikerült bevenniük a hazaiak kapuját, ami azt jelenti, hogy az a Old Traffordon egy újabb esélyük lesz a továbbjutás kiharcolására.

 

Carrick, aki a csapatkapitányi karszalagot viselhette Wayne Rooney hiányában, úgy érezte meg lehetett volna, és meg is kellett volna nyerniük a meccset.

 

"Nyerni jöttünk, és ezzel továbbjutni a következõ fordulóba, de le a kalappal a Cambridge elõtt, hogy ezt most meg tudták akadályozni" - mondta Carrick.

 

"Az elsõ félidõben nagyon gyengék voltunk, de a másodikban sokkal jobban játszottunk, és sikerült a kapujuk közelébe férkõznünk. Több helyzetet is kidolgoztunk és kis szerencsével nyerhettünk is volna, de ez a döntetlen most nagyon frusztráló. Ugyanakkor szerencse, hogy lesz lehetõségünk a javításra, és a továbbjutás kiharcolására."

 

Arra a kérdésre, hogy miért nem bírtak a negyedosztályban játszó csapat védelmével Carrick a következõket válaszolta: "Jogos a kérdés, de ez az FA-kupa, ahol elég gyakran történnek ilyen dolgok."

 

"Nem volt könnyû ellenük, igazán masszívan védekeztek, nagyon megnehezítve ezzel, hogy helyzetbe tudjunk kerülni."

 

Az ellenfél kitartásának méltatása közben a tapasztalt középpályás elismerte, sokkal élesebbnek kell lenniük a visszavágón, ha tovább szeretnének lépni az FA-kupában.

 

"A Cambridge igazán jól védekezett, de mi vagyunk a jobb csapat és ezt az eredménnyel is érzékeltetnünk kell a visszavágón."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!