Ferguson szeretne igazolni egy játékost a télen

Sir Alex Ferguson szeretne igazolni egy játékost a télen, de attól tart, hogy az irreálisan magas árak miatt nem tudja megszerezni, akit szeretne.


Ferguson az elkövetkezendõ 5 hónapban szeretne helytállni mindhárom fronton, a Premier Leagueben, a Bajnokok Ligájában és az FA Kupában is, és ennek érdekében erõsítené meg egy játékossal keretét.
 

„Szeretnék igazolni egy játékost most januárban, ha tudok” – mondta Ferguson.
 

„Ez azonban nem biztos, hogy meg fog történni. Általában az a játékost, akit igazán szeretnél nem tudod télen megszerezni, mert a legtöbben már játszottak európai kupamérkõzésen és a klubok sem szívesen válnak meg szezon közben a játékosaiktól.”
 

 

„Néhányszor igazoltunk télen, például Nemanja Vidic, Patrice Evra, Andy Cole és Louis Saha esetében, akik késõbb meglehetõsen jól teljesítettek. A januári üzleteknek az a hátránya, hogy különbözõ okokból abban a szezonban már nincs sok hasznunk az érkezõ játékosokból, csak a következõ idényben, így volt ez Evra és Vidic esetében is.”
 

„A klubok különféle edzésmódszereket alkalmaznak, és amikor szezon közben érkezik valaki elképzelhetõ, hogy elõtte teljesen más edzésrutinja volt és az új klubjánál idõ kell neki még megszokja az eltérõ rendszert. Szóval sok dolgot figyelembe kell venni.”
 

A United egy középpályással erõsítene, spanyol hírforrások szerint Lassana Diarrát könnyedén megszerezhetnék a Real Madridtól 14 millió font ellenében, de Ferguson érthetõ okokból egy kreatívabb játékost szeretne.
 

Telegraph


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!