Valencia örömet szerezne a szurkolóknak

A Manchester United legénysége azon dolgozik, hogy megõrizze a Bajnokok Ligájába való kvalifikációs helyét a hazai bajnokságban, de Antonio Valencia szerint az igazán kemény munka még csak most kezdõdik.


A szezon nagyon nehezen indult Louis van Gaal gárdájának, de jelenleg a 4. helyen állnak a tabellán, csak két ponttal lemaradva a Southampton mögött, viszont az Ágyúsok ott lihegnek a Vörös Ördögök nyakán.

 

"Nagyon nyitott a helyzet"- mondta Valencia az MUTV-nek.

 

"Hét ponttal vagyunk lemaradva a második helytõl, de alattunk nagyon szoros a mezõny."

 

"A szezon hátralévõ részében keményen kell küzdenünk, hogy a lehetõ legtöbb pontot gyûjtsük össze. Eddig nem sikerült tetemes elõnyre szert tennünk, ezért mindent el kell követnünk, hogy hozzuk a meccseket és örömöt szerezzünk a szurkolóknak."

 

"Vár ránk még néhány nehéz ellenfél, de ha kellõen koncentrálunk el tudjuk érni a céljainkat, és a legjobb négy között zárhatjuk a versenyt."

 

 

A nyári igazolások, mint Angel Di Maria, Marcos Rojo és Radamel Falcao Valencia szerint már tökéletesen integrálódtak és a csapatösszetartás is egyre erõsebb, ami nagy segítségükre lesz a szezon hátralévõ részében.
 

"Angel, Rojo és Falcao mindhárman félelmetesen jók. Mindannyian remekül illeszkednek a csapatba, és úgy látom nagyon élvezik az ittlétet. Kiválóan megértjük egymást, fantasztikus a légkör, de ez mindig is így volt az Old Traffordon."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!