Smalling szomszédai

Chris Smalling elmesélte, kik is ülnek mellette az Aon Training Complex öltözõjében...


Jobb sarokban ülök, mellettem Jonny Evans. Ben Amos is ott ült, de állandóan ott hagyta a nedves kesztyûit, így elzavartuk a kapusok sarkába. Danny Welbeck ült még mellettem, helyét Jesse Lingard vette át, utána Tyler Blackett jön...elég fiatal sarok ez, de nagyon vicces is egyben.

 

Tyler után Daley Blind, majd Michael Carrick következik, úgyhogy ez egy jó sarok és pedáns is! Ashley Young és Wayne Rooney általában hangoskodnak a saját sarkukban, de talán a miénk is vetekszik az övékkel.

 

 

Jobban megismered az embereket, ha minden nap mellettük ülsz és úgy gondolom, ez az egész öltözõre igaz - mindenki jól kijön a másikkal. Volt pár új játékosunk, fiatal játékosok is jöttek fel, de mindenki számára könnyû volt összerázódni.

 

Mindig nagyon élénk az öltözõ. Mindannyian körülbelül ugyanakkor érkezünk meg, olyankor sokat viccelõdünk. Néha zoknicsatát vívunk, ezért is jó a sarokban ülni, mert rálátni mindenkire! Kb. egy óra van az edzés elõtti elõkészületekre, ilyenkor mindenki nagyon jó hangulatban van. Ezt segíti az is, hogy jó formában vagyunk, amit meg is akarunk tartani.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!