José Enriquét szemelte ki a Manchester United?

Sir Alex Ferguson a Newcaste bal oldali védõjét szeretné megszerezni, akit Patrice Evra hosszú távú utódjának szeretne.


A Vörös Ördögök francia védõje korábban már jelezte, szeretné elhagyni a Manchester Unitedet, a Real Madrid pedig szívesen megszerezné Evra játékjogát.

Ferguson ezért tervezi, hogy a francia védõ helyére találjon megfelelõ embert és a Sunday Mirror szerint az egyik lehetséges jelölt José Enrique lehet.

A 24 éves spanyol játékos kiváló formának örvend és azzal, hogy a Newcastle visszakerült az élvonalba, több menedzser is felfigyelt rá és remek támadó futballjára.

 

 



A Spurs fõnöke, Harry Redknapp is figyeli a játékost, aki Gareth Bale mellett nagyszerû párost alkothatna a bal oldalon.

Ferguson nem rég azt nyilatkozta, nem kíván januárban költeni új játékosokra, ám a Liverpool elleni FA kupa találkozó elõtt már arról lehetett õt hallani, mindenképp szeretne venni valakit a télen.

 A Premier League éllovasánál erõsen érdeklõdnek a Lille középpályásáért, Eden Hazardért, a Sunderland tündöklõ csillagáért, Jordan Hendersonért, a Leverkusen kapusáért, René Adlerért valamint a Real Madridnál kevés játéklehetõséghez jutó Lassana Diarra iránt is.

 

metro.co.uk


metro.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!