Adler reméli, sikerül a Unitedhez szerzõdnie

A német válogatott hálóõr nagy kedvelõje a Unitednek és szeretne az Old Traffordon játszani.


René Adler, a Bayer Leverkusen és a német válogatott kapusa elismerte, az álma válna valóra, ha a Manchester Unitedhez kerülne.

Hogy közelebb lehessen egy esetleges United alkuhoz, Adler állítólag a szerzõdésébe foglaltatott egy 15 millió fontos kivásárlási árról szóló részt arra az esetre, ha az angol óriás klub érdeklõdne iránta.

 

 



A tehetséges portás azonban most csak a jelenlegi csapatára összpontosít.

"Beszéltem a Leverkusen személyzetével és áprilisig semmilyen szerzõdés hosszabbításról nem akarok tárgyalni. Azt szeretném elérni, hogy a csapat Bajnokok Ligája pozícióban legyen, ami jelenleg meg is van" - mondta a kapus.

"Mindenki tudja a klubnál, hatalmas ambícióim vannak és a Manchester United az álom klub számomra."

Adler beszélt Peter Schmeichel iránti csodálatáról is: "Kisgyermekként a barátaim a rajzfilmekért érdeklõdtek, az MTV vagy német csatornák mûsorait nézték, engem azonban csak egy ember érdekelt, a Manchester United kapuját védõ Peter Schmeichel. Fantasztikus volt, minden percet szerettem, amikor a tévében szerepelt a Uniteddel."

A Sunday Mirror értesülései szerint Sir Alex Ferguson fontolgatja, hogy eleget tesz a kivásárlási záradékban foglaltaknak.


imscouting.com 


imscouting.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!