Mendes: Egyik ügyfél mehet, másik maradhat

A szuper ügynökként elhíresült Jorge Mendes szerint a hírek, és hamarosan lejáró szerzõdése ellenére David de Gea maradhat a Manchester Unitednél, ellenben Radamel Falcao jövõje erõsen kérdéses a klubnál.


A spanyol portás egyelõre még nem írt alá új szerzõdést a Vörös Ördögökkel, amely eléggé bizonytalanná teszi helyzetét Manchesterben, mivel szerzõdése 2016. nyarán lejár, Louis van Gaal pedig elismerte, "bármi lehetséges", ami egy lehetséges távozást illet.

 

Victor Valdes szerzõdése további kérdéseket vetett fel De Gea jövõjével kapcsolatban, de Mendes nem hiszi, hogy ügyfele elhagyná az Old Traffordot.

 

"Egy év van hátra a szerzõdésébõl, és szerintem Manchesterben fog maradni" - mondta a BBC Sportnak.

 

"A játékos fog dönteni, de õ boldog ott ebben a pillanatban."

 

Mendes képviseli a futballvilág nagy neveinek többségét, például olyanokat, mint Cristiano Ronaldo vagy Angel Di Maria, de õ a képviselõje Radamel Falcaonak is.

 

 

A szuper ügynök pedig elismerte, kétkedik azt illetõen, hogy Falcao marad-e Louis van Gaal együttesében egy szezonra szóló kölcsönszerzõdése lejártát követõen, abban azonban biztos, hogy jövõre is egy nagy európai topklubnál fog játszani.

 

"Ha nem marad Manchesterben, akkor is biztosan egy nagy csapatnál futballozik majd Európában."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!