Fellaini a támadósorban

Louis van Gaal úgy gondolja, hogy miután Marouane Fellaini két gólból is kivette részét a Cambridge elleni gyõzelembõl, ez megfelelõ magyarázat azoknak, akik kételkedtek abban, hogy a belgának helye van a támadó szekcióban.


Fellaini játéka az egész mérkõzésen problémát okozott az ellenfél számára. Magassága és erõszakossága remekül kamatozott a Cambridge hórihorgas védõi között. Mindemellett Juan Mata góljában is nyakig benne volt, majd kivette részét a támadásból Marcos Rojo találata elõtt, valamint a második félidõben is, mikor is a csereként beállt Wilson is betalált a U's kapujába.

 

Miután az elsõ találkozón csak egy 0-0-s döntetlent sikerült elérni, egyértelmû volt, hogy változtatni kell a taktikán az Old Traffordon.

 

 

"Fellainivel sokkal stabilabbak vagyunk levegõben" - mondta van Gaal az MUTV-nek. "A Cambridge védõi nagyon magasak, de így is tudtunk gólt szerezni és elõkészíteni is a levegõbõl és nem csak lapos passzokkal próbálkoztunk. Ez volt a terv és Marouane megerõsített abban, hogy jó döntés volt játszatni."

 

"Azt hiszem szerezhettünk volna több gólt is, fõleg a második félidõben. Robinnak is volt 3-4 nagy helyzete, amik sajnos most kimaradtak. De így is boldog vagyok, mert végig mi irányítottunk a mérkõzés folyamán."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!