Mauritiusi cég a szponzorok között

Több évre szóló szponzori megállapodást jelentett be a Manchester United a telekommunikációs területen tevékenykedõ mauritiusi Emtel Ltd-del.


Az 1989-ben alapított Emtel az egész Indiai-óceán térségének elsõ mobilkommunikációs szolgáltatója, és õ vezette be az összes IT-technológiát is Mauritiuson.

 

A szakterületükön mutatott innovatív tevékenységükre egy újabb példát nyújt az, hogy mostantól õk a Manchester United hivatalos partnerei, és egyben az elsõ a régiójukból.

 

A Manchester United hivatalos tv-csatornája, az MUTV hivatalos mauritiusi szolgáltatójaként most újabb lehetõségük nyílik a klubbal kapcsolatos tartalmak továbbítására televízión, mobiltelefonon és interneten.

 

 

"Nagyon büszkék vagyunk, hogy egy ilyen régi alapokon nyugvó, és egyben innovatív céget van lehetõségünk kereskedelmi partnereink családjában üdvözölni" - kezdte Richard Arnold, a Manchester United csoport ügyvezetõje.

 

"A telekommunikációs iparágban szerzett 25 éves tapasztalatával az Emtel bizonyította, pontosan tudják, mire van szüksége ügyfeleiknek, emellett pedig mindig is az élen jártak az új technológiák felderítésében és bevezetésében."

 

"Partneri együttmûködésünk nem csak új, és exkluzív tartalmakkal hozzák közelebb mauritiusi szurkolóinkat a klubhoz, de erre emellett egyedüálló, és izgalmas módokat is nyújt majd."

 

A megállapodás anyagi részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!