Wilson magabiztos fejlõdését illetõen

James Wilson sok tanácsot kap a csapattól, Louis van Gaaltól és Ryan Giggs-tõl, továbbá felfedte, hogy a legjobbaktól tanul, mióta debütált és teljes körû tagja az elsõ számú csapatnak.


A 19 éves játékos 15 alkalommal volt pályán a szezonban minden sorozatot figyelembe véve, ez idõ alatt kétszer volt eredményes, második gólját pont a Cambridge ellen szerezte az FA-kupa visszavágóján az Old Traffordon, péntek este. Ez azért is bravúr, mert olyan játékosokkal kell versenyeznie a posztért, mint Wayne Rooney, Robin van Persie és Radamel Falcao.

 

Wilson a mérkõzés napján a United Review-nak adott interjújában elmondta, magabiztos fejlõdését illetõen, hiszen sokat tanul csatártársaitól és hiszi, hogy ennek köszönhetõen majd õ is minõségi játékossá válik, és játéka is fejlõdni fog.

 

 

"Sokat tanultam tõlük, mindhárman másban segítettek" - mondta Wilson.

 

"Minden nap együtt vagyok velük az edzéseken, ami hihetetlen számomra, hogy mindig tanulok tõlük valamit, amit aztán hasznosítani tudok a mérkõzéseken."

 

"Ez az elsõ szezonom a nagy csapatban, tehát annyit edzek velük amennyit csak tudok, fitten tartom magam és megállás nélkül szívom magamba a tudást. Mondtam is párszor, hogy csípjenek meg, mert tényleg annyira hihetetlen ez számomra."

 

Wilson Van Gaal támogatását és bizalmát élvezi, mióta a holland szakembert nyáron kinevezték a csapat élére. A Staffordshire-i születésû csatár boldog is, hogy egy ilyen ikonikus menedzser segíti munkájában.

 

"Õ egy top menedzser" - nyilatkozta Wilson.

 

"Az edzéseken mindig száz százalékot vár el a csapattól, emellett pedig nagyon lelkesítõ egyéniség. Ha segítségre van szükséged, egyszerûen csak odamész hozzá és elmondod a problémád. Õ nem azok közé az emberek közé tartozik, aki távolról figyelik az eseményeket, mindig fordít idõt arra, hogy beszélgessen veled és ez számomra nagyon jó dolog."

 

 

Amikor a segédedzõhöz, Ryan Giggs-hez kötõdõ kapcsolatáról faggatták, Wilson elmondta, hogy a walesi legenda szinte alappillére volt karrierének és nagy részt neki köszönheti a nagy csapatban való debütálását is.

 

"Õ számomra egy fantasztikus ember, sok tapasztalatot osztott meg velem, ami nagyban elõsegítette fejlõdésemet a pályán" - tette hozzá az U20-as angol nemzeti csapat fiatal csatára.

 

"Néhány alkalommal beszélgettem vele, mikor tanácsra volt szükségem. Õ nagyon közvetlen és könnyen szót tud érteni veled, amikor beszélgettek. Mindig van rád ideje és akkor hívhatod fel, amikor neked szükséged van rá."

 

Arról kérdezték továbbá, hogy milyen nagy változás állt be életében az elmúlt egy évben, így, hogy szinte rohamos gyorsasággal elkezdett felfelé ívelni a karriere: "Nem sok minden változott, hogy õszinte legyek" - válaszolta.

 

"Néhányan már észrevesznek, amikor összefutok velük az utcán, de ez nem sokszor fordul elõ. Az igazat megvallva, az életem nem sokat változott - bár azt mondjuk észrevettem, hogy a barátaim és ismerõseim többet beszélgetnek velem, jobban keresik a társaságom."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!