Valencia a 'Hónap Játékosa'

Antonio Valencia nyerte a Manchester United 'Hónap játékosa' díját januárban, miután az ecuadori a bajnokságban a harmadik helyig, valamint az FA-kupa ötödik fordulójáig segítette csapatát.


Antonio a United hat januári mérkõzésébõl négy alkalommal szerepelt és a ManUtd.com szavazásán csapattársai, Daley Blind és Marcos Rojo elõtt végezve begyûjtötte a díjat.

 

Valencia a ManUtd.com-nak és az MUTV-nek beszélt arról, milyen öröm elhódítani ezt az egyéni elismerést és eltökélt, hogy magas színvonalon teljesítsen a szezon hátrelvõ részében.

 

"Elõször is el kell mondanom mennyire boldog vagyok, hogy megnyertem ezt a díjat" - kezdte Valencia.

 

 

"Ez egy nagyon fontos hónap volt és nem csak számomra, hanem számunkra is, mint csapat. Szereztünk néhány nagyon fontos pontot és arra törekszünk, hogy folyamatosan javuljunk és minél több gyõzelmet gyûjtsünk be, amint a szezon a végéhez közeledik."

 

"Keményen dolgozom és remélhetõleg a United szurkolók nem csak az én teljesítményemet élvezték nézni, hanem az egész csapatét."

 

"Szeretnék köszönetet mondani minden United szurkolónak, aki rám szavazott. Továbbra is keményen fogunk dolgozni és megpróbálunk nyerni nektek egy trófeát a szezon végéig!"


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!