A United végre tárgyal De Gea hosszabbításáról

A Manchester United a 2013/14-es szezonban egyszer már megpróbált szerzõdést hosszabbítani a spanyol kapussal, de a tárgyalások megrekedtek, most azonban újra asztalhoz ülnek annak reményében, hogy De Geát maradásra bírják.


A Manchester United kész új szerzõdést kínálni a csapat elsõ számú kapusának, David de Geának, tudta meg a Goal.com címû hírlap.

 

Januárban a lapok még arról írtak, hogy a kiváló hálóõr jövõje kérdéses a Vörös Ördögöknél és nyitva áll az ajtó olyan nagy európai klubok számára, mint amilyen a Real Madrid is.

 

A United tavaly kész volt új szerzõdést kínálni a fiatal spanyolnak, ám a menedzserváltás miatt a tárgyalások megrekedtek, de az utóbbi hónapokban ismét kezdett esedékessé válni David maradásának kérdése, így Louis van Gaalnak végül lépnie kell.

 

 

Voltak olyan rossz indulatú pletykák, miszerint David de Gea a Real Madridnál folytatja, a két fél - a United és De Gea el is kezdett puhatolózni saját igényeirõl egymás felé, végül sosem jutottak el odáig, hogy konkrét tárgyalásról beszélhessünk.

 

A United érthetõen szeretné, ha a 24 éves kapus aláírná új kontraktusát és maradna a csapatnál, különösen azért, mert a kapusnak 2016-ig szól a szerzõdése, azután pedig ingyen igazolhatóvá válna.

 

A United azért is körültekintõ az üggyel kapcsolatban, mert a szerzõdésnek tartalmaznia kell egy kivásárlási árat is, mely jelenleg 50 millió font körül van.

 

De Gea boldog az Old Traffordon, habár örül annak is, hogy sok számára elõnyös alternatíva szóba jöhet a tárgyalás során, ugyanis az elmúlt 18 hónapban nagyszerûen teljesített a United csapatában.

 

 

Ügynöke, Jorge Mendez egy másik kliensérõl is mesélt az utóbbi hetekben, Radamel Falcao volt akkor terítéken, arról kérdezték, miért nem volt pályán a Southampton elleni bajnokin a United színeiben.

 

Mendes, aki többek között Jose Mourinhót is képviseli, továbbá jó kapcsolatot ápol Sir Alex Fergusonnal, szomorú a kolumbiai csatár ügye miatt és Van Gaalt nevezte meg hibásnak amiatt, hogy Falcao és De Gea is pletykalapok fõszereplõi lettek.

 

 

Bár a portugál származású ügynök szerint De Gea maradni fog Manchesterben, nem csinálna ügyet abból, ha aláírna egy új szerzõdést a Vörös Ördögökkel, de azon sem lepõdne meg, ha nyáron elhagyná az Old Traffordot.

 

Mendez közeli kapcsolatot ápol a Real Madrid csapatával, sok jó üzletet kötött már Fiorentino Perezzel, olyanokat, mint Cristiano Ronaldo és James Rodriguez leigazolása, így nem lenne meglepõ, ha a Real Madrid késõbb újra megkörnyékezné De Geát.


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!