A ManUtdFanatics.hu szerkesztõket keres

Régóta United szurkoló vagy? Tudsz angolul és szívesen olvasol a Vörös Ördögökkel kapcsolatos híreket? Akkor köztünk a helyed. Csatlakozz a ManUtdFanatics.hu szerkesztõi sorába!!!


Itt az idõ Kedves Fanatikusok!

 

Magyarország legnagyobb United szurkolói oldala felvételt hirdet. Ha eddig csak olvastál minket, esetleg szívesen szóltál hozzá hírekhez, akkor ne habozz. Csatlakozz hozzánk és légy részese ennek a nagyszerû csapatnak. Segítsd olvasóinkat, hogy elsõ kézbõl jussanak el hozzájuk a legfrissebb hírek, pletykák, információk.

 

Ha:

  • elmúltál 16 éves,
  • középfokon beszélsz angolul,
  • naprakész vagy a Manchester Uniteddel kapcsolatban,
  • szorgalmas és terhelhetõ vagy (heti 5-10 cikk),
  • valamint rendelkezel facebook regisztrációval

akkor ne habozz és jelentkezz az info@manutdfanatics.hu emailcímen Fanatics szerkesztõnek. Ha a hirdetés felkeltette érdeklõdésedet nem kell mást tenned, mint választassz egy angol hírt, mely a Vörös Ördögökkel kapcsolatos, lefordítod magyarra, majd a fordítást, valamint a hír linkjét elküldöd a fenti címre. A fordítást Microsoft Word dokumentumként csatoljátok az emailhez, formáját tekintve pedig legyen olyan, mintha az oldalra készült volna. Fontos, hogy tárgyként a Szerkesztõ jeligét adjátok meg, valamint írjatok pár mondatot magatokról, hogy kik vagytok, mióta szurkoltok a Unitednek, mióta olvastok minket. A szerencsés jelentkezõket rövid idõn belül értesíteni fogjuk.

 

Ne habozz! Csatlakozz!

 


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!