Csak Carrickre és Shawra nem számíthat Van Gaal

Louis van Gaal megerõsítette, csak két Manchester United játékosra, Michael Carrickre és Luke Shawra nem számíthat, amikor szerdán este az Old Traffordon fogadják a Burnley együttesét.


Carrick bokasérülését követõen lábadozik, és a Vörös Ördögök január 23-i, Cambridge United elleni 0-0-s FA-kupa mérkõzése óta nem bevethetõ. Shawnak pedig egy mérkõzéses eltiltását kell letöltenie, miután az angol válogatott bekk megkapta második sárgalapját a hétvégi, West Ham United elleni bajnoki legvégén.

 

 

"Csak Michael Carrick sérült. Természetesen eltiltás miatt Luke Shawra se számíthatok, de a többiek rendelkezésemre állnak. Tegnap a felnõtt keretbõl öt játékosom is ott volt az U21-es bajnokin a Chelsea-t legyõzõ csapatban" - kezdte a MUTV-nek a holland menedzser.

 

"De most meg kell néznem, hogy a játékosaim miként regenerálódtak a West Ham elleni meccset követõen - az egy nagyon kemény mérkõzés volt, egészen a végéig harcolnunk kellett, úgyhogy most alaposan át kell gondolnom a csapat összeállítását."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!